• Marmaris'i Bizimle Keşfedin!

    Dalış Turu



    DALIŞ TURUMUZ 1 MAYIS 2018 TARİHİ İTİBARİYLE BAŞLAYACAKTIR
     İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.
    Marmaris, doğa ve tabiat güzelliğinin yanısıra sualtı zenginliği olarak da çok önemli bir bölgedir. Marmaris limanından kalkan teknelerimiz Marmaris Körfezi'nin karşısındaki Yıldız adası arkasında dalış tutkunları için keyifli dalış turları düzenlemektedir.

    Tur Programı

    Otelimizden belirtilen saatte araçlarımız ile hareket ediyoruz. Yaklaşık 5-10 dakikalık bir yolculuğunun ardından Marmaris Limanı’na ulaşıyoruz. Buradan dalış turunu geçireceğimiz teknemize transfer oluyoruz.

    Teknelerimiz dalış için tasarlanmış özel teknelerdir. Dalış ile ilgili tüm tertibat, ekipman ve kıyafetler teknelerimizde mevcuttur. 

    Öncelikle konusunda profosyonel dalış hocalarımız bize dalışın temel kuralları hakkında bir bilgi verir. Dalışseverlerin seviyesine göre gruplara ayrılır ve dalış programı teknemizde düzenlenir. 

    Dalış için uygun olan 2 ya da 3 koyda dalış için demirlenir. Öğleden önce 30 dk ve öğleden sonra da 30 dk toplam 60 dakika dalış yapılır. 

    Dalış süresi tamamen kişinin seviyesi ve dalış performansıyla alakalıdır. Dalış hocalarımız performansınıza göre güvenlik sebebiyle dalışı erken ya da geç bitirebilir. 

    Dalış turumuzda dalışın haricinde teknemizde gün boyunca güneşlenebilir ve denize girebilirsiniz. Tüplü dalış saatleri dışında tüpsüz (şnorkel ile) dalış da yapabilirsiniz. 

    Turumuz esnasında öğle yemeğinde sandviç servis edilecektir. Öğle yemeğinin soft bir yemek olması daha rahat dalış yapabilmeniz içindir. 

    Dalış turumuzun sonrasında yine belirtilen saatte teknemiz Marmaris Limanı'na yanaşacak ve yine transfer araçlarımızla sizlere otelinize kadar eşlik edeceğiz.

    * Gün boyunca sualtı vesu üzerinde fotoğraflarınız ve videolarınız çekilecektir. Tur sonunda size özel görüntülerden oluşan cd'lerinizi extra ücret ödeyerek edinebilirsiniz. 


    TUR GÜNLERİ : Hergün
    UNUTMAYINIZ : Mayo, güneş kremi, havlu, terlik.
    UYARILAR : Dalış için uygun olmayacak bir sağlık probleminiz olmadığından emin olmanız gerekmektedir.
    ÜCRETE DAHİL : Öğle yemeğinde sandviç, ulaşım ve rehberlik hizmeti.
    ÜCRETE DAHİL DEĞİL : Kişisel harcamalar, bahşişler, teknede gün boyunca alınan tüm içecekler ve fotoğraf&video cd'si.
    TUR SAATLERİ  : 09:30 (Otelinizden Alınış Saatiniz) – 16:00 (Otelinize geri dönüş saatiniz). Tur programımız yaklaşık 6,5 saat sürmektedir.
    TUR ÜCRETİ : 60 TL (Dalış yapmayacaklar için 35 TL) (Otelden alınış saatiniz kaldığınız otele göre değişiklik göstermektedir)


    * Turumuza rezervasyon yaptırmanız durumunda size tur gününden 1 gün önce tur biletinizi teslim edeceğiz. Faturanızı ise tur sonrasında tarafımızdan alabilirsiniz.
    * Turumuza katılmak isterseniz 0537 389 19 07 telefon numarasını arayabilir ya da aşağıdaki Tur Rezervasyon Formumunu doldurabilirsiniz.


    0 yorum:

    Yorum Gönder