• Marmaris'i Bizimle Keşfedin!

    Jeep Safari Turu


    JEEP SAFARİ TURU
    Marmaris’te yapılan günlük turların en gözde aktivitelerinden birisi de Marmaris Jeep Safari Turu. Toz, taş ve çamurlu dağ yollarında, nehirler ve Marmaris’in muhteşem doğal güzellikleri arasında çevre köyleri de içine alan parkurlarda yapılan macera dolu bir eğlence. Jeep Safari 4×4 arazi araçlarında her jeep’te 10 – 12 kişiden oluşan gruplarla yapılıyor.  Hem doğal güzellikler arasında Marmaris’in çevre yörelerini görme ve köy yaşamına tanık olma fırsatı, hem de her yaştan katılımcıların büyük keyif alacağı macera ve adrenalin dolu eğlenceli bir seyahat imkanı.
    Jeep Safari turumuzda sabah otellerinizden sizleri Jeep’lerimizle alıyoruz. Buluşma noktamızda tüm jiplerimizle buluşup konvoy halinde Hisarönü bölgesine doğru yola çıkıyoruz.

    Asparan OffRoad
    Safari turumuzda ilk durağımız trafiğe kapalı olan özel “Off Road” parkurumuz olacak. Off Road’ta adrenalinin doruğuna çıkıyor ve Jeep Safari turumuzun en eğlenceli kısmı olan su savaşlarına başlıyoruz.


    Jeep’ler arası su savaşları yaparken büyük keyif alacağız. Su savaşlarımız Off Road parkurundan çıkana dek devam edecek, çünkü trafiğe açık alanlarda su savaşı kesinlikle yasak.

    Turgut Köyü - Turgut Şelalesi

    OffRoad aktivitemizin ardından Marmaris'in halıcılık ile ünlü olan Turgut Köyü'ne gidiyoruz. Burada bir restaurant'ta  öğle yemeğimizi alacağız. Öğle yemeğimizde Tavuk, Köfte ve Omlet seçeneklerimiz mevcut. Öğle yemeğimizde alacağımız içecekler ise ekstra ücretli olacak.



    Öğle yemeğimizin ardından Turgut köyünün ünlü Turgut Şelalesi'nde 45 dakikalık bir mola vereceğiz. Burada şelaleden akan buz gibi suda yüzebilir, bu güzel anlarınızı ölümsüzleştirmek adına fotoğraflar çekebilirsiniz.

    Orhaniye (Kızkumu) 

    Turgut Şelalesi molamızın ardından son olarak Marmaris'in ünlü doğa harikasına giderek yaklaşık 1 saatlik bir yüzme molası veriyoruz. Burada denizin içerisinde 600 metre boyunca uzanan doğal kum yolunca yürümenin keyfini çıkarıyoruz.


    Burası günümüzün son durağı olacak. Saatlerimiz yaklaşık 16:30'u gösterdiğinde buradan ayrılıyoruz ve Marmaris'e doğru yola çıkıyoruz. Otellerimize geri dönüş saatlerimiz ise yaklaşık 17:00 civarı oluyor. 



    TUR GÜNLERİ : Hergün
    UNUTMAYINIZ : Mayo, güneş kremi, havlu, kamera & fotoğraf mainesi, terlik.
    UYARILAR : Cep telefonu, kamera gibi dijital eşyalarınızı tur boyunca oluşan toza ve su savaşları esnasında gelebilecek sulara karşı korumalısınız. Özellikle telefonlarınızı şeffaf bir koruyucu içerisine koymanızı tavsiye ederiz.
    ÜCRETE DAHİL : Öğle yemeği.
    ÜCRETE DAHİL DEĞİL : Öğle yemeğinde alınan içecekler, su tabancaları, kişisel harcamalar, bahşişler.
    TUR SAATLERİ  : 09:30 (Otelinizden Alınış Saatiniz) – 17:00 (Otelinize geri dönüş saatiniz). Tur programımız yaklaşık 9 saat sürmektedir. (Otelden alınış saatiniz kaldığınız otele göre değişiklik göstermektedir)

    TUR ÜCRETİ : 50 TL (0-6 yaş ücretsiz, 7-12 yaş %50 indirimli)

    * Turumuza rezervasyon yaptırmanız durumunda size tur gününden 1 gün önce tur biletinizi teslim edeceğiz. Faturanızı ise tur sonrasında tarafımızdan alabilirsiniz.
    * Turumuza katılmak isterseniz 0537 389 19 07 telefon numarasını arayabilirsiniz.


    0 yorum:

    Yorum Gönder