• Marmaris'i Bizimle Keşfedin!

    Hisarönü Tekne Turu



    HİSARÖNÜ TEKNE TURU - Hisarönü Körfezi 
    (Herşey Dahil Tekne Turu)

    Hisarönü Tekne Turu organizasyonumuz Hisarönü Körfezi'nin en bakir koylarını keşfetme ve eşsiz koylarında yüzme keyfini gün boyu yaşamınız için güzel bir fırsat. Marmaris gezilecek yerler listemizdeki en popüler yerleri gezebileceğiniz bir aktivite. Her yaştan misafirlerimizin keyif alabileceği bu turumuzda Marmaris'in simgesi haline gelmiş koylarını ve adalarını görme imkanınız olacak. Marmaris günübirlik turlar arasında en çok tavsiye ettiğimiz tekne turlarından biridir.

    Tur Programı

    Otelimizde belirtilen saatte araçlarımız ile hareket ediyoruz. Yaklaşık 20-25 dakikalık bir kara yolculuğunun ardından Orhaniye'ye (Kızkumu) ulaşıyoruz. Buradan tekne turunu geçireceğimiz teknemie transfer oluyoruz. 

    Teknemiz 125 kişi kapasiteli olup 3 kattan oluşmaktadır. Alt katında masalar, levobolar, bar ve duşlar mevcuttur. İkinci katta şezlonglar ve loca kısmı bulunmaktadır. Teknemizin üçüncü katında ise yine şezlonglar mevcuttur. WiseOne isimli teknemiz Ege bölgesinin en kaliteli ve donanımlı teknelerinden biridir. Tekne personeli ve teknik özellikleriyle teknemiz Marmaris'te tektir. 

    Teknemizde herşey dahil konseptinde servis yapılmaktadır. Misafirlerimiz tur süresince barımızdan ücretsiz olarak su, kola, fanta, sprite, icetea, çay, kahve, bira ve şarap alabilirler. Teknemizde servis edilen tüm içecekler kaliteli ve markalı içeceklerdir.

    WiseOne isimli teknemiz ile Orhaniye’den Hisarönü Körfezine açılıyoruz. İlk durağımız Selimiye köyüne ait Sığliman Koyu oluyor.


    Sığliman – Selimiye
    Sığliman, adından da anlaşılacağı gibi sığ bir denizi olan şirin ve küçük bir liman. Burada yaklaşık olarak 30 dakikalık bir yüzme molası veriyor ve burada yüzmenin keyfini çıkarıyoruz.

    Kamelya Adası ( Manastır Adası )
    Sığliman’ın ardından Kamelya Adası’na geçiyoruz. Buranın diğer ismi de Manastır Adası. Ada üzerinde bulunan eski bir Manastır’dan ismini alıyor. Yaklaşık 50 metrelik ufak bir patika yokuşla manastır’a yürüyerek çıkılabiliyor. Manastır’ın içindeki Hz.İsa resmi görenlerin büyük ilgisini çekiyor. Manastır’ın mükemmel manzarası bize harika fotoğraflar çekme imkanı sağlıyor. Ayrıca Manastır’ın yan tarafında bulunan dilek ağacına çaput bağlayarak olmasını istediğiniz dilekleri dileyebilirsiniz. Kamelya Adasında kalan vaktinizde yüzebilirsiniz.
    Kamelya Adasından teknemize bindiğimizde Öğle Yemeğimizi alıyoruz. Öğle yemeğimizde Tavuk Şinitzel, Makarna, Salata ve Meyve servis ediliyor. Öğle yemeğiniz de ücrete dahil oluyor.

    Dişlice Adası
    Kamelya Adası’nın ardından sıradaki durağımız Dişlice Adası oluyor. Adanın kayalarının şekil itibariyle Dişlere benzetildiği için buraya “Dişlice” adı verilmiştir. Kayaların arasındaki ufak mağaralar, burada çok güzel ve orijinal fotoğraflar çekilmesine imkan sağlıyor. Denizin turkuaz rengi eşliğinde burada yüzmenin keyfine doyum olmuyor. Dişlice Adasında yaklaşık olarak 30 dakikalık bir yüzme molası veriyor ve burada yüzmenin keyfini çıkarıyoruz.

    Tavşan Adası
    Dişlice Adası’nın ardından Tavşan adasına geçiyoruz. Burada yüzme molası vermiyoruz. Tavşanların bulunduğu adaya yaklaşıp tavşanlara öğle yemeklerini veriyoruz. Marul ve havuç için toplanan tavşanların fotoğraflarını ve videolarını çekme imkanı buluyoruz. Burası özellikle teknemizdeki küçük misafirlerimizin çok ilgisini çekiyor. Tavşan Adasında birkaç dakika durup İnbükü koyuna doğru ilerleyip turumuza devam ediyoruz.

    İnbükü Koyu ( Akvaryum )
    İnbükü Koyu, Akvaryum olarak da bilinmektedir. Buradaki denizin berraklığı sayesinde denizin dibi ve dibindeki tüm canlılar görülebilmektedir. Bu yüzden burası “Akvaryum” olarak adlandırılır. Akvaryum koyunda yaklaşık olarak 30 dakikalık bir yüzme molası veriyor ve burada yüzmenin keyfini çıkarıyoruz.

    Kızkumu ( Orhaniye )
    Sığliman’ın ardından turumuzun son durağı olan Kızkumu’na geliyoruz. Kızkumu, 600 metre boyunca uzanan kum yoluyla bilinen bir doğa harikasıdır. Marmaris’in en önemli turizm cazibe merkezlerinden  biridir. Denizin 1-2 karış altında uzanan kum yolunda yürüdüğünüzde, denizin üzerinde yürüyormuş gibi bir görüntü ortaya çıkmaktadır.
    Burada teknemizle vedalaşıp Kızkumunda 20 dakikalık bir serbest zamanımız oluyor. Bu sürede Kızkumu’nun meşhur kum yolunda yürüyebilir, buranın sembolü olan kız heykeliyle birlikte fotoğraf çekilebilir ve yüzebilirsiniz. Kızkumu’nun aşk hikayesini rehberlerimizden dinleyebilirsiniz.

    Serbest zamanımızın sona ermesiyle birlikte turumuza katılan tüm misafirlerimizle birlikte güzel bir hatıra fotoğrafı çektiriyoruz. Fotoğraf çekiminin ardından tekrar araçlarımıza binip rehberlerimiz ve eğlenceli animasyonlar eşliğinde Marmaris’e doğru harekete geçiyoruz.
    Akşam yemeği öncesinde otellerimizde oluyoruz.

    Not : Tur programındaki uğrak yerlerimizin sırası tekne kaptanımız ve rehberimiz tarafından olumsuz şartları, rüzgar ve yoğunluk konularında yaşanabilecek olumsuzluklar nedeniyle değiştirilebilir. Bu olası değişiklikler sizlerin daha keyifli ve güvenli bir tekne turu geçirmeniz için yapılacaktır.



    TUR GÜNLERİ : Hergün
    UNUTMAYINIZ : Mayo, güneş kremi, havlu, kamera & fotoğraf mainesi, terlik.
    UYARILAR : Yok
    ÜCRETE DAHİL : Öğle yemeği, gün boyunca alacağınız içecekler (su, kola, fanta, sprite, çay, kahve, bira ve şarap), ulaşım ve rehberlik hizmeti.
    ÜCRETE DAHİL DEĞİL : Kişisel harcamalar, bahşişler ve teknede satılan cips, çikolata ve dondurmalar.
    TUR SAATLERİ  : 09:00 (Otelinizden Alınış Saatiniz) – 17:30 (Otelinize geri dönüş saatiniz). Tur programımız yaklaşık 9 saat sürmektedir. (Otelden alınış saatiniz kaldığınız otele göre değişiklik göstermektedir)
    TUR ÜCRETİ : 80 TL (0-6 yaş ücretsiz, 7-12 yaş %50 indirimli)

    * Turumuza rezervasyon yaptırmanız durumunda size tur gününden 1 gün önce tur biletinizi teslim edeceğiz. Faturanızı ise tur sonrasında tarafımızdan alabilirsiniz.
    * Turumuza katılmak isterseniz 0537 389 19 07 telefon numarasını arayabilirsiniz.


    0 yorum:

    Yorum Gönder